Talententest

Met onze online talententest kom jij erachter wat je talenten zijn. Deze vragenlijst kun je zelf invullen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of smartphone. Na het afronden van je test sturen we jou een uitgebreid rapport én maken we een afspraak om de resultaten te bespreken. Handig toch?

Maar wat levert een talententest mij op?

Terechte vraag. Leuk hoor, weten wat je talent is. Maar dan? Het rapport dat je krijgt staat boordevol met vragen en opdrachten die je helpen om de verbinding te maken naar je werk, opleiding of hobby’s. Want wanneer jij goed weet op welke manier je jouw talenten kan inzetten, kun jij echt doen waar je voor bedoeld bent. Met het beste resultaat dat je kunt krijgen; nooit meer hoeven werken! Het is immers iedere dag een feest om met je talent aan de slag te gaan!

Verder helpt het je bij:

• Studiekeuze;
• Beroepskeuze;
• Re-integratie na ziekte;
• Re-integratie na werkloosheid;
• Meer inzicht in jezelf;
• Beter voor jezelf opkomen in je werk.

Doe de talententest:

  1. Je doet de test online, wanneer jij dat wilt;
  2. Je krijgt na aanmelding binnen 24 uur toegang tot de test;
  3. Je krijgt na het voltooien van de vragenlijst binnen 24 uur het rapport;
  4. Het rapport bespreken we1 op 1 met je door.

Wat is het verschil met een gratis talententest?

Je kan op het internet diverse zelfhulp testen vinden. Wat deze test onderscheidt, is dat het een valide test is, wat eigenlijk gewoon betekent dat deze meet wat het zou moeten meten; jouw talenten. Door verschillende soorten vragen te stellen weten we zeker dat de uitslag klopt. Daarnaast krijg je een uitgebreid rapport met veel tips en opdrachten die je gaan helpen bij het inzetten van je talent. En als kers op de talententaart bespreken wij het rustig met je door en helpen we je om te begrijpen wat er eigenlijk staat en wat dat betekent. Bekijk hier een voorbeeldrapport: Verhelder Talent – Talent assessment voorbeeldrapport

Ok, talententest dus en nu?

Deze uitgebreide talententest kost €175,- excl. 21% BTW. Deze test laat naast jouw talenten en competenties zien wat je drijfveren zijn, welke rol je in een groep aan neemt en wat je leerstijl is.

In een persoonlijk gesprek bespreken we de uitkomsten van de uitgebreide talententest met je en maken we samen met jou de koppeling naar de huidige arbeidsmarkt.

Weet jij niet zeker of dit is wat je nodig hebt? Neem even contact met ons op en we helpen je verder!