magbo systemHULP BIJ SOLLICITEREN

Laten we maar eerlijk zijn, we hebben de afgelopen jaren maar weinig mensen gesproken die het leuk vinden om te solliciteren. Het is spannend, kost veel tijd en dan ontvang je soms ook nog een afwijzing of zelfs helemaal geen reactie. Zeer demotiverend!

Verhelder Talent helpt je in dit proces. Samen gaan we aan de slag met het maken van een opvallend goed CV, een heldere motivatiebrief en het versterken van jouw gespreksvaardigheden. Hierin spelen jouw talenten en drijfveren de hoofdrol!

En weetje wat zo leuk is? Je kan geen grotere lach op onze gezichten krijgen dan jouw telefoontje waarin je ons vertelt dat je aangenomen bent. Dus, we werken graag met je toe naar dat succesmoment.

Voor wie?

Voor ons maakt het niet uit vanuit welke positie je aan het solliciteren bent. Wil je een stap hogerop, naar een andere organisatie of heb je op dit moment geen baan meer en wil je wel weer aan het werk. Uiteraard compleet andere situaties, maar wij helpen je om je op de juiste manier te presenteren via CV, brief en gesprekken, zodat jij die leuke nieuwe baan krijgt.

Wij zijn positief, praktisch en resultaatgericht ingesteld; we gaan uit van wat wél kan en geven je zelfvertrouwen en zorgen voor snel resultaat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn verschillende manieren waarop we je kunnen helpen. Welk programma het beste bij jou past hangt af van wat je wil en welke onderdelen je zelf op kan pakken.

Zelf aan de slag met online training: Via onze online academy bieden we diverse trainingen aan op het gebied van solliciteren. Je kunt direct zelf aan de slag! Bekijk hier ons aanbod!

Sollicitatietrainingen bij Verhelder Talent: Een paar keer per jaar organiseren we sollicitatietrainingen in de vorm van groepsbijeenkomsten met begeleiding van ons. Weten wanneer de volgende gepland staat? Klik hier!

Eenmalig hulp: Bijvoorbeeld bij je cv of om een gesprek voor te bereiden. We factureren achteraf de tijd die het gekost heeft. Uiteraard maken we vooraf een inschatting tijdens de kennismaking.

Traject op maat: In de meeste gevallen stellen we een traject op maat samen met coaching, tests en online opdrachten. We bespreken tijdens de kennismaking jouw vraag en formuleren samen het traject dat passend is. Dit kan ook in het kader van outplacement. In veel gevallen betaalt de werkgever dan.

Kan jij wel wat hulp gebruiken?

Dan maken we graag kennis met je en vertellen we je wat Verhelder Talent voor je kan betekenen. Of vraag de brochure over hulp bij solliciteren aan!


VRAAG BROCHURE AAN
PLAN EEN KENNISMAKING