Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je even overleggen? Neem dan contact op met Joyce of met Véronique. We snappen heel goed dat je niet kunt bellen als je aan het werk bent, neem dus gerust na werktijd contact met ons op! 

Heb je al een afspraak en wil je weten hoe je bij ons kantoor komt? Dan hebben we een duidelijke beschrijving op deze pagina om bij ons kantoor te komen. 

Image
Véronique Wanst

Loopbaanadviseur 

Telefoon: 072- 7439723

Mobiel & Whats-app: 06-21980720

Mail: veronique@verheldertalent.nl


Image
Joyce van der Poel

Loopbaanadviseur

Telefoon: 072- 7439723

Mobiel & Whats-app: 06-18106119

Mail: joyce@verheldertalent.nlVestigingen.

Verhelder Talent heeft twee vestigingen waar vanuit we werken; Alkmaar en Heerhugowaard. Heb je een afspraak? Dan staat in de bevestiging op welke vestiging je de afspraak hebt. Je kunt ook contact opnemen met je coach.


Heerhugowaard

Adres: 
Het Zakenstation
Stationsplein 99 / unit 250
1703 WE Heerhugowaard

Route en parkeren:
Het Zakenstation is gevestigd tegenover het Hoogheemraadschap. Via de slagbomen kan je naar binnen, waarna je gratis kan parkeren. Je kunt onze unit bereiken door de ingang links achterin het parkeerterrein te nemen. Boven de deur zie je de verwijzing naar unitnummers 123 tot 149 en 234 tot 254. Daar kan je de lift nemen naar 1 en rechts de lift uit stappen. Heb je een afspraak en is de deur dicht? Neem even plaats. Wij halen je op!
Alkmaar

Adres: 
De Letterbak
Edisonweg 10
1821 BN Alkmaar

Route en parkeren:
De Letterbak is gevestigd in het voormalig kantoor van het NHD. Parkeren kan gratis op eigen terrein aan de voorkant en op diverse plekken om het gebouw heen. Je kunt na binnenkomst links in de wachtkamer plaats nemen. Wij halen je op! Heb je een afspraak voor 9.00 uur in de ochtend, na 17.00 uur in de avond of in het weekend? Bel dan als je er bent even met jouw coach. Die doet dan voor jou de deur open.