Ontwikkeladvies 45 plus


Vraag jij je wel eens af hoe jouw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je jouw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien iets heel anders willen doen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Ook Verhelder Talent doet mee!

Wat houdt het ontwikkeladvies in?

Het gratis Ontwikkeladvies (Loopbaanadvies) bij Verhelder Talent bestaat uit:

  • Talententest
  • Vier individuele coachgesprekken van 1 uur
  • E-learning (opdrachten om o.a. jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren te ontdekken)
  • Gratis deelname aan de Verhelder Talent workshops (o.a. Herken je Talent, De toekomst van Werk, Op & Top LinkedIn)
  • Ontwikkelplan

Is dit ontwikkeladvies iets voor jou?

Ben je vijfenveertigplus en op dit moment werkzaam? Dan kun je gebruik maken van het Ontwikkeladvies. Je krijgt dan kosteloos en persoonlijk advies op maat. Tijdens een traject zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een Ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor je brengt. Je hebt een beter beeld van wat je wil, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend op een plezierige manier  de AOW-leeftijd kan bereiken.

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor jou als je vijfenveertig jaar of ouder bent en je gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam bent. Sinds 1 januari 2019 mogen alle beroepsgroepen meedoen!

Als je al (officieel) werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling voor je van kracht is, kan je helaas niet deelnemen. Neem dan gerust contact met ons op voor andere mogelijkheden.

Jouw ontwikkeladvies

Deelname aan het Ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het Ontwikkeladvies wordt besproken, blijft een zaak tussen jou en Verhelder Talent. Je werkgever wordt dus niet geïnformeerd over jouw deelname en de resultaten van het Ontwikkeladvies. Je mag zelf weten of je dit later met jouw leidinggevende bespreekt of niet. Het initiatief kan vanuit jou of vanuit je werkgever genomen worden.

Image
Wat moet je doen om mee te doen?

De belangrijkste stap is dat jij je bij ons aanmeldt. We controleren samen of je in aanmerking komt voor het Ontwikkeladvies. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Wil je meer informatie? Meld je via info@verheldertalent.nl aan voor de vrijblijvende informatiesessies die gepland staan. In de agenda kan je zien wanneer de informatiesessies gepland staan!

Neem contact met ons op!

Toekomstige evenementen

  1. Workshop; toekomst van werk

    4 september //09:30 - 11:30