Let op: In verband met het aflopen van de subsidie nemen we geen aanmeldingen voor het Ontwikkeladvies voor 45 plussers meer aan. We weten dat er vanaf januari 2020 een nieuwe regeling zal komen, maar kennen de exacte voorwaarden daar nog niet van. Wil jij op de hoogte gebracht worden zodra er meer bekend is over deze regeling? Laat dan hier jouw gegevens achter!

Ontwikkeladvies 45 plus


Vraag jij je wel eens af hoe jouw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je jouw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien iets heel anders willen doen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Ook Verhelder Talent doet mee!

Wat houdt het ontwikkeladvies in?

Het Ontwikkeladvies (Loopbaanadvies) bij Verhelder Talent bestaat uit:

  • Talententest
  • Vier individuele coachgesprekken van 1 uur
  • E-learning (opdrachten om o.a. jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren te ontdekken)
  • Gratis deelname aan de Verhelder Talent workshops (o.a. Herken je Talent, De toekomst van Werk, Op & Top LinkedIn)
  • Ontwikkelplan

Subsidie vanuit de overheid

Het Ontwikkeladvies 45-plus is een regeling die door de overheid gesubsidieerd wordt. Sinds 1 januari 2019 mogen alle 45-plussers hier gebruik van maken. Helaas eindigt de subsidieregeling per 1 januari 2020.

Omdat wij wel de tijd willen kunnen nemen voor ieder traject hebben we besloten geen nieuwe aanmeldingen meer aan te nemen voor deze regeling.

We weten dat er per 1 januari een nieuwe vergelijkbare regeling komt, maar de exacte voorwaarden daarvan zijn ons nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wat de nieuwe regeling gaat inhouden? En of je ervoor in aanmerking komt? Laat dan hier jouw gegevens achter!
Ja! Ik ontvang graag meer informatie!
Image