Over Ons.

Wij geloven dat we als samenleving tot mooie dingen in staat zijn als we talenten en denkkracht optimaal benutten. Dit betekent talentgericht werken, samenwerken, leren, co-creëren en ondernemen. Wij helpen bij het inzicht en de inzet van talent en versterken dit met de inzet van onze programma’s en projecten.

Waarom.

Wij, Joyce van der Poel en Veronique Wanst, hebben Verhelder Talent opgezet vanuit een passie. Een passie voor de juiste persoon op de juiste plek. Wij hebben jarenlang gewerkt in de arbeidsbemiddeling waar “de juiste match” ons dagelijks werk was. Het intrigeerde ons wat die juiste match nou maakte. Wat zorgt ervoor dat een persoon op de juiste plek zit?

Tegelijkertijd zagen we dat de markt veranderde én de maatschappij veranderde. Met de opkomst van een nieuwe generatie en met een economische crisis zo goed als achter de rug veranderde de kijk op werken, ondernemen en samenwerken. We willen niet meer alleen maar carrière maken en veel geld verdienen. We willen met plezier onze tijd zinvol benutten.

De conclusie die wij hebben getrokken is dat je plezier hebt in dát wat je goed kan. Wanneer we kijken naar talenten in plaats van naar tekortkomingen ontstaan er waardevolle samenwerkingen, bevlogenheid en ontwikkeling. En een bevlogen talentgerichte medewerker zit op de juiste plek.

Wij proberen op een persoonlijke manier talent te vatten én helpen vervolgens om het talent als uitgangspunt te nemen voor werk, ondernemerschap en teamwork. Een belangrijk uitgangspunt hierin is dat mensen zich moeten leren profileren vanuit hun talent.

Hoe.

Omdat wij van mening zijn dat talent overal te ontwikkelen én in te zetten is zitten wij alles behalve stil! Zo hebben wij programma’s voor diverse doelgroepen, coachen wij mensen op individueel niveau én doen wij verschillende talentgerichte projecten.

programma verhelder talent

Verhelder Talent Boost.

In 1 maand duidelijk wat je nieuwe carrière moet gaan inhouden (als werknemer of ondernemer) óf in 1 maand volledig sollicitatieproof de arbeidsmarkt op. Met een Boost van Verhelder Talent ben jij er klaar voor! Een combinatie van intensieve coaching, E-learning én groepstraining. Ben jij klaar voor je nieuwe baan? START! Klik hier voor meer info!

Beter samenwerken :)

Individuele Coaching.

Naast de programma’s bieden wij individuele coaching aan. Alle vraagstukken die te maken hebben met talentgericht solliciteren, werken, samenwerken, leren en ondernemen kunnen daarbij aan bod komen. Denk aan gesprekstechnieken, loopbaancoaching, salestraining of leren profileren en presenteren. We gebruiken een overzichtelijke strippenkaart. Lees hier meer!

startup-594090_1920Talentgerichte Projecten.

Een van onze talenten is op een creatieve manier mensen stimuleren om te werken aan en met hun talent. Wij bedenken en managen dan ook verschillende talentgerichte projecten. Zien waar we mee bezig zijn (geweest)? Klik hier voor ons projectportfolio!

Neem contact met ons op!

Toekomstige evenementen

 1. Online training; Opvallend goed CV

  17 juni //10:00 - 11:30
 2. Webinar Op & Top LinkedIn

  25 juni //10:00 - 11:00
 3. Online training; Geheimen van een Recruiter

  7 juli //10:00 - 11:30
 4. Webinar Profileren op LinkedIn

  15 juli //15:00 - 16:00
 5. Webinar Helder Verhaal

  24 juli //10:00 - 11:00