Over Ons.
Voor iedereen de juiste plek op de arbeidsmarkt

Wij helpen je naar de juiste plek op de arbeidsmarkt met loopbaanadvies, talent-ontwikkeling, outplacement en re-integratie. Door persoonlijkheid, talent en drijfveren als uitgangspunt te nemen dragen we bij aan jouw succes, plezier en gezondheid en een betere verdeling op de arbeidsmarkt.

Waar komen we vandaan?

Wij, Joyce van der Poel en Veronique Wanst, hebben Verhelder Talent opgezet vanuit een passie. Een passie voor de juiste persoon op de juiste plek. Wij hebben jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling waar “de juiste match” ons dagelijks werk was.

Tijdens die samenwerking ontwikkelden wij een sterke visie op werk; mensen blijven succesvol, gezond en met plezier werken als ze op de juiste plek zitten. En “de juiste plek” is voor iedereen anders. Dat heeft met veel meer onderwerpen te maken dan met alleen de taken die in je functie horen. Samen met jou kijken we naar o.a. persoonlijkheidskenmerken, talenten en drijfveren, allemaal belangrijke puzzelstukjes die maken dat iemand wel of niet goed in een bepaalde context past.

In plaats van dat de vacature leidend is, is bij ons de persoon leidend. Wat heb je in huis? Waar wil je naartoe bewegen? Wat heb je daar voor nodig? En vervolgens; wat betekent dit dan voor “jouw juiste plek”?

Wij merken dat het voor mensen soms lastig is om deze vragen zelf te beantwoorden, maar ook zien we het resultaat van het beantwoorden van deze vragen:

  • Je kan beter tot carrièrekeuzes komen;
  • Je kan jezelf veel beter presenteren in een sollicitatiegesprek;
  • Je hebt veel sneller een leuke nieuwe baan;
  • Opdrachtgevers (werkgevers) zijn meer tevreden met jouw als werknemer;
  • Je blijft aan het werk (en valt dus niet vroegtijdig uit).

Eerlijk is eerlijk; deze manier van werken vraagt tijd en inzet. En tijd is in de commerciële bemiddeling vaak een schaars goed. Dat was het moment dat we besloten om het roer om te gooien en te starten met Verhelder Talent. Met maar 1 doel: mensen helpen de juiste plek te vinden door inzicht te krijgen in hun persoonlijkheid, talenten en drijfveren.


Hoe we dat doen?

Van ons mag je een praktische aanpak verwachten. Een baan moet bij je passen, maar ook beschikbaar zijn en een duurzame keuze. We willen namelijk dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst leuk werk hebt! Daarnaast houden we rekening met jouw huidige situatie, wat is realistisch om nu aan te pakken en wat is een doel voor de langere termijn?

Wij geloven niet in beperkingen; dit zijn voor ons simpelweg extra puzzelstukjes die maken of een baan wel of niet bij je past. We hebben een positieve instelling en helpen je om die ook te krijgen en te behouden.

Naast persoonlijke gesprekken zetten wij ook andere middelen in om je te helpen. We maken gebruik van  assessments, online trainingen met opdrachten en gebruiken arbeidsmarktdata voor het berekenen van jouw arbeidsmarktpositie, geschiktheid voor bepaalde functies etc. Deze manier van werken noemen we Blended Coaching. Een combinatie tussen live en online begeleiding. Het effect van deze manier van werken is dat we snel tot resultaat komen en de kosten kunnen beperken.

Wij vinden kwaliteit, resultaat en regionale betrokkenheid heel belangrijk. Wij zijn daarom NOLOC Gecertificeerd, partner van Huis van Het Werk, Lid van Stichting de Waaier en geselecteerd door Coachfinder.


Kunnen we je helpen?

Benieuwd waar we jou bij kunnen helpen? We maken graag persoonlijk kennis met je. Plan eenvoudig een afspraak via de online agenda of neem contact met ons op!

PLAN EEN AFSPRAAK

CONTACT