Skillsbased werken wat levert het op - Verhelder Talent

Actueel trainingsaanbod

Joyce Evenement, HRM, Inspiratie, Talengericht werken, Talentmanagement, Tips, Werkplezier, Workshop Leave a Comment

De arbeidsmarkt van vandaag verandert razendsnel, en het is van cruciaal belang om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen om concurrerend te blijven. Als persoon en als organisatie. Daarom hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een vernieuwd trainingsaanbod.

Onze uitgebreide en praktijkgerichte training biedt je de nieuwste inzichten en technieken om je HR-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een ervaren bent of net begint, deze trainingen zijn perfect voor iedereen die zijn carrière een boost wil geven.

✅ Vacatureteksten schrijven en optimaliseren met ChatGPT:

Leer hoe je gebruik kunt maken van de krachtige mogelijkheden van ChatGPT om effectieve en aantrekkelijke vacatureteksten te creëren. Ontdek hoe je de juiste toon kunt vinden, belangrijke informatie kunt benadrukken en potentiële kandidaten kunt aanspreken met behulp van deze geavanceerde tool.

✅ Wie is hier nu eigenlijk de baas?!? Selectiegesprekken voeren in een krappe markt:

In een competitieve arbeidsmarkt is het essentieel om de juiste selectiegesprekken te voeren en de beste kandidaten te vinden. Want; wie is hier nu eigenlijk de baas!?!

Deze workshop geeft jou de vaardigheden en strategieën die nodig zijn om effectieve interviews te voeren, de competenties van kandidaten te beoordelen en daarbij de balans houdend met het aantrekkelijk presenteren van de organisatie.

✅ Ontdek en verbeter de Candidate journey:

Leer hoe je de ervaring van kandidaten gedurende het wervingsproces in kaart kunt brengen en optimaliseren. Ontdek hoe je de candidate journey kunt verbeteren. Dit zal niet alleen helpen om topkandidaten aan te trekken, maar ook om jouw werkgeversmerk te versterken.

Verrijk jouw kennis door interactieve sessies, waarin je de gelegenheid hebt om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en waardevolle contacten te leggen met gelijkgestemde professionals. Er is niets dat kan tippen aan de energie en inspiratie die voortkomen uit persoonlijke ontmoetingen en de kracht van een gedeelde leeromgeving.

Dit is jouw kans om jezelf te onderscheiden, nieuwe vaardigheden te verwerven en aan jouw carrière te werken en tegelijkertijd de struikelblokken van de organisatie te verlagen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen.

Wat is jouw ervaring? Laat het ons weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.