Totaalprogramma

Sollicitatieboost

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar vind je solliciteren lastig? Weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of wil jij je optimaal voorbereiden? Niemand heeft solliciteren als hobby. Hoewel het voor ons wel heel dicht bij komt ;-). Met onze ervaring als recruiter en loopbaanadviseur helpen we jou naar de ideale baan!
Over dit programma!
Met dit programma ga jij leren om meer uit je sollicitaties te halen. Dit betekent dat je sneller naar een nieuwe baan komt, en met meer zekerheid voor de juiste baan kiest!
In het kort leer je dit:
 • Wat is mijn onderscheidend vermogen?
 • Hoe maak ik mijn zoektocht concreet?
 • Wat is het perfecte cv?
 • Hoe vind ik werk met LinkedIn?
 • Hoe word ik een proactieve werkzoeker?
 • Hoe haal ik het maximale uit het gesprek?
Wat is een totaalprogramma?
Een totaalprogramma is een compleet pakket met assessment, E-Learning en 1-op-1 coaching. Alle onderdelen binnen dit traject zijn ook los in te zetten, maar het traject is het meest compleet en succesvol met alle onderdelen. Het pakket bestaat uit drie belangrijke stappen:
1. Inzicht
2. Reflectie
3. Ontwikkeling
Met behulp van het assessment krijg je objectief inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten, drijfveren en meer. Door de e-learning te volgen ga je actief reflecteren op jezelf en ga je met behulp van informatie en opdrachten jouw inzicht omzetten naar de praktijk. Vervolgens helpen wij je tijdens coaching om je te ontwikkelen en stappen te maken ook buiten je blikveld.

 • Loopbaanscan

  Dit is een online assessment met meerdere vragenlijsten. Je krijgt snel inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten, competenties en interesses. Meer informatie

 • Online programma solliciteren

  E-Learning met diverse opdrachten, webinars en informatie om stap voor stap de volgende stap de weg naar jouw nieuwe baan te vinden. Je kunt online vragen stellen. Meer informatie

 • Coaching

  Gesprekken met een coach om de uitkomsten van het online programma te bespreken en te vertalen. Je coach helpt met het maken van een plan, het maken van de juiste keuze en het oriënteren op de arbeidsmarkt. Meer informatie

Programma

Je doorloopt het traject in jouw eigen tempo. We starten met het assessment, waar je na aanmelding direct mee kunt beginnen. De uitslag bespreken we tijdens coaching en vervolgens ga je stap voor stap aan de slag met het online programma afgewisseld met coaching. We wisselen informatie, filmpjes en opdrachten af zodat je steeds toewerkt naar een concreet doel. Dit doen we in de volgende stappen:

 1. Helder Talent Om goed te solliciteren is het belangrijk dat jij weet wie je bent en wat je te bieden hebt. We helpen je om dit helder te krijgen door het maken van verschillende opdrachten. Je werkt toe naar een duidelijke checklist met jouw voorwaarden voor je nieuwe baan.

 2. Helder Verhaal Een goed verhaal is waardevol voor heel veel verschillende dingen. Bijvoorbeeld het profielstuk op LinkedIn, jouw sollicitatiebrief of pitch. We helpen je met behulp van storytelling jouw verhaal te schrijven zodat deze blijft plakken bij anderen. Je werkt toe naar een basismotivatie / pitch.

 3. Helder Profileren De andere kant van de tafel moet je verhaal te horen krijgen? Hoe profileer jij jezelf t.o.v. de concurrentie? We helpen je om alle ingrediënten voor helder profileren te verzamelen: een goed LinkedIn profiel, een onderscheidend CV en meer!

 4. Helder Gesprek Het meest spannende van het sollicitatieproces: het gesprek. We helpen je de juiste voorbereidingen te treffen voor het gesprek

Wanneer je mee doet met het totaalprogramma zijn alle workshops en evenementen gratis en mag je ons altijd bellen voor overleg, hulp en begeleiding. Echt persoonlijke aandacht dus!

Aanmelden

Wil jij direct aan de slag en die leuke baan vinden? Geef een boost aan je sollicitaties en zelfvertrouwen! Meld je aan en je krijgt direct toegang tot het online assessment.

Het totaalprogramma Sollicitatieboost kost €650,- . Dit is inclusief alles! Je krijgt door het totaalprogramma te doen in plaats van alle onderdelen los een korting van meer dan 100 euro!

Na aanmelding kun je direct starten en ontvang je van ons een factuur met betaallink.

Wil je liever eerst overleggen? Of even kennismaken? Je kunt eenvoudig een kennismaking plannen in onze agenda of neem even contact met ons op!