Online Programma Solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar vind je solliciteren lastig? Weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of wil jij je optimaal voorbereiden? Dan kan het Online Programma Solliciteren je helpen!
Wat is een online programma?

Onze Online Loopbaanprogramma's zitten boordevol informatie, prikkelende opdrachten, webinars en instructiefilmpjes. Met een Online Programma kan jij zelf aan de slag in jouw eigen tempo. Een voordeel: als deelnemer van het een Online Programma kun je gratis meedoen aan workshops, trainingen en lezingen. En je ontvangt online hulp en je kunt vragen stellen tijdens het programma. Toch wat meer hulp nodig? Dan kunnen we eenvoudig opschalen naar 1-op-1 coaching of een boost.

Over dit programma: de beste sollicitatietraining!
Dit online loopbaantraject gaat jou stap voor stap helpen om meer uit jouw sollicitaties te halen. Voor nu én de toekomst!
 
Dankzij onze ervaring als recruiters hebben wij jarenlang aan de andere kant van de tafel gezeten. Ook op dit moment adviseren wij bedrijven nog steeds op het gebied van recruitment. De kennis van deze andere kant van de tafel hebben we in dit online loopbaantraject voor jou verwerkt en gecombineerd met onze ervaring in het begeleiden van sollicitanten.
 
Onze ervaring en kennis hebben we voor je bij elkaar gebracht in dit overzichtelijke online traject. Dit traject is ook in te zetten in combinatie met 1-op-1 coaching of de sollicitatieboost.
 
DIT IS HOE HET WERKT:
Je doorloopt het traject in jouw eigen tempo. We wisselen informatie, filmpjes en opdrachten af zodat je steeds toewerkt naar een concreet doel. Dit doen we in de volgende stappen:
 
 1. Helder Talent Om goed te solliciteren is het belangrijk dat jij weet wie je bent en wat je te bieden hebt. We helpen je om dit helder te krijgen door het maken van verschillende opdrachten. Je werkt toe naar een duidelijke checklist met jouw voorwaarden voor je nieuwe baan.
 2. Helder Verhaal Een goed verhaal is waardevol voor heel veel verschillende dingen. Bijvoorbeeld het profielstuk op LinkedIn, jouw sollicitatiebrief of pitch. We helpen je met behulp van storytelling jouw verhaal te schrijven zodat deze blijft plakken bij anderen. Je werkt toe naar een basismotivatie / pitch.
 3. Helder Profileren De andere kant van de tafel moet je verhaal te horen krijgen? Hoe profileer jij jezelf t.o.v. de concurrentie? We helpen je om alle ingrediënten voor helder profileren te verzamelen: een goed LinkedIn profiel, een onderscheidend CV en meer!
 4. Helder Gesprek Het meest spannende van het sollicitatieproces: het gesprek. We helpen je de juiste voorbereidingen te treffen voor het gesprek.
DIT IS WAT JE KRIJGT:
 • Een jaar lang toegang tot de E-Learning;
 • 6 maanden hulp en begeleiding online;
 • Gratis toegang tot evenementen en workshops.

Let op: Tijdens het Online Programma kan je wel vragen stellen! Deze beantwoorden wij zo snel mogelijk. Liever iets meer tijd en aandacht? Dan kan jij je aanmelden voor het spreekuur. Voor jou is dit gratis.

AANMELDEN:

Toegang tot het Online Programma kost maar  €95,- .

Klik hier om je in te schrijven en start vandaag nog!

Nog meer uit het programma halen?

Het Online Programma Solliciteren is uit te breiden met een Loopbaanscan en/of Coaching. Samen maakt dit de Sollicitatieboost

Totaalprogramma Sollicitatieboost

 • Loopbaanscan

  Dit is een online assessment met meerdere vragenlijsten. Je krijgt snel inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten, competenties en interesses. Meer informatie

 • Online Programma Solliciteren

  E-Learning met diverse opdrachten, webinars en informatie over het solliciteren anno nu. Je kunt online vragen stellen. Meer informatie

 • Coaching

  Gesprekken met een coach om de uitkomsten van het online programma te bespreken en te vertalen. Je coach helpt met het maken van een plan, het maken van de juiste keuze en het oriënteren op de arbeidsmarkt. Meer informatie

Ontvang meer informatie over hulp bij solliciteren!

LAAT JE MAILADRES ACHTER EN JE ONTVANGT MEER INFORMATIE OVER ONZE HULP BIJ SOLLICITEREN.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.