Loopbaanscan

Zo nu en dan vraag je je af, hoe verder? Omdat je baan uit de pas loopt met jezelf of omgekeerd. Een grondige herbezinning op welke route je gaat kiezen is dan wenselijk. De Loopbaanscan geeft zelfinzicht en concrete richtingen aan: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Waar helpt de loopbaanscan bij?

Iedere loopbaan kent die momenten dat je je afvraagt “Hoe wil ik verder?” Soms vanuit eigen initiatief, soms noodgedwongen. Dan is het zinvol om stil te staan wat je al bereikt hebt en welke competenties je ontwikkeld hebt. Welke rollen kun je goed vervullen en welke competenties horen daarbij? Vervolgens is het zinvol je af te vragen welke persoonlijke kenmerken en competenties je bezit en hoe die tot zijn recht kunnen komen. En de belangrijkste vraag natuurlijk is, hoe verder? Welke richting wil ik op in de volgende fase van mijn loopbaan? Een Loopbaanscan kan daarbij inzicht geven.

Verder helpt het bij:

• Studiekeuze;
• Beroepskeuze;
• Re-integratie na ziekte;
• Re-integratie na werkloosheid;
• Meer inzicht in jezelf;
• Beter voor jezelf opkomen in je werk.

Inhoud van de Loopbaanscan:

De Loopbaanscan is een uitgebreid assessment met o.a. een interessetest, drijfverentest, talententest en persoonlijkheidstest. In het uitgebreide gesprek gaan we met elkaar in gesprek over de conclusies die we hier aan kunnen verbinden. Wat zegt dit over jou en jouw carrière? Ook is de Loopbaanscan onderdeel van bijvoorbeeld de Carrièreboost en Carrièreboosthttps://verheldertalent.nl/ontwikkeladvies-45-plus/”>Ontwikkeladvies 45-plussers. Voorbeeldrapport Loopbaanscan

Doe de Loopbaanscan:

  1. Je doet de test online, wanneer jij dat wilt;
  2. Je krijgt na aanmelding binnen 24 uur toegang tot de test;
  3. Je krijgt na het voltooien van de vragenlijst binnen 24 uur het rapport;
  4. Het rapport bespreken we 1 op 1 met je door.

De Loopbaanscan kost €225,-.  Dat is inclusief gesprek en rapport.