magbo system

Ik ga op reis en ik neem mee…

VeroniqueCarrièreswitch, HRM, Inspiratie, Ondernemen, Solliciteren, Tips 1 Comments

Stel je eens voor: een warme zomerbries waait door je haar, je zit comfortabel in je tuin of op je balkon met een verfrissend drankje in je hand, terwijl je nadenkt over… je carrière. Ja, je leest het goed, je carrière! Zomer en carrière reflectie gaan verrassend goed samen.

Vaak is het de zomer, wanneer we ons wat ontspannen voelen en afstand nemen van het drukke werkritme, dat we ons realiseren dat er iets moet veranderen. Misschien ben je niet meer tevreden met je huidige baan, of voel je dat je meer potentieel hebt dat je niet kunt ontplooien. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is. Wat de reden ook is, we hebben iets speciaals voor jou voorbereid: onze zomerse carrière-reflectie serie! We gaan jou helpen te reflecteren op wat je mee neemt na de zomer en wat je vooral niet mee neemt op je verdere reis.

Vakantie doe-boek voor professionals

Deze serie van vijf delen is bedoeld om je te begeleiden op je carrièrereis; een vakantie doe-boek voor iedereen die wel een volgende stap kan gebruiken! We zullen beginnen met een reflectie op waar je nu staat, dan dromen over wat je echt wilt, een plan maken om daar te komen, kijken hoe je kunt groeien en jezelf ontwikkelen, en tenslotte de stap zetten van droom naar realiteit.

In elk deel zullen we je praktische opdrachten, inspiratie en tips geven om je te helpen je gedachten te ordenen en actie te ondernemen. We zullen je uitdagen om buiten je comfortzone te stappen, je angsten onder ogen te zien en de sprong te wagen naar de carrière die je echt wilt.

Dus, of je nu op je strandstoel ligt, aan een picknicktafel in het park zit, of gewoon lekker thuis bent, maak je klaar voor een spannend avontuur. Zet je zonnebril op, pak je notitieboekje en ga met ons mee op deze zomerse carrière-reis!

Op de hoogte blijven van de volgende post? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram!

Bekijk hier alle berichten in de serie zomerreflectie!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Comments 1

  1. Pingback: Zomerreflectie deel 1: Waar sta je nu? - Verhelder Talent

Wat is jouw ervaring? Laat het ons weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.