linkedinfoto checken op photofeeler - verhelder talent

Is jouw LinkedIn foto goed genoeg?

Veronique Ondernemen, Solliciteren, Tips, Werkplezier Leave a Comment

We krijgen vaak de vraag of een foto op je LinkedIn – profiel of CV belangrijk is. Ja! Zeggen wij dan volmondig! Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste foto te pakken hebt? Hoe weet je nou wat voor eerste indruk je op iemand maakt met je foto?

Mensen die op je profiel kijken, kijken als eerst naar je foto. Daarnaast klikken mensen vaker op zoekresultaten mét foto dan op mensen zonder een foto p hun profiel. Belangrijk dus om een knappe foto te hebben! Ook bij het CV kan het handig zijn. Bijvoorbeeld als geheugensteuntje voor de recruiter. Hoe dan ook maak je met die eerste foto een eerste indruk. Hoe kom je er achtphotofeeler-demo-my-account-tests-2er wat de echte indruk is die je bij de ander achterlaat?

Check check dubbelcheck

Een super handige website hiervoor is photofeeler . Je kan op deze website meerdere foto’s plaatsen die vervolgens door anderen beoordeeld worden op verschillende onderdelen. Bijvoorbeeld op de mate waarin je competent overkomt, of hoe aardig je bent. Maar voordat je jouw foto’s kan laten beoordelen moet je credits verdienen door foto’s van anderen te beoordelen! Op die manier houdt de website zichzelf in stand.

photofeeler-results-sample

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.