Gratis ontwikkeladvies voor 45 – plussers

Veronique Bedrijven, Inspiratie, Programma, Solliciteren, Tips, UIgelicht, Werkplezier Leave a Comment

Vraag jij je wel eens af hoe jouw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je jouw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Ook Verhelder Talent doet mee!

Is dit ontwikkeladvies iets voor jou?

Ben je vijfenveertig jaar of ouder en werkzaam in een van de deelnemende beroepsgroepen? Dan kun je gebruik maken van het Ontwikkeladvies. Je krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van Verhelder Talent. Tijdens een aantal gesprekken van in totaal minimaal vier uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zal je een bruikbaar Ontwikkelplan hebben opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor je brengt. Je zal een beter beeld hebben van wat je wil, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend de AOW-leeftijd kan bereiken.

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor jou als je vijfenveertig jaar of ouder bent en je gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam bent in een van de volgende beroepsgroepen:

  • Administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten;
  • Cateringmedewerkers;
  • Verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra in de detailhandel;
  • Gemeenteambtenaren, werkzaam in de domeinen burger- en publiekszaken;
  • Buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers;
  • Schoonmakers;
  • Ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

Als je al (officieel) werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling voor je van kracht is, kan je helaas niet deelnemen. Neem dan gerust contact met ons op voor andere mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Ontwikkeladvies? Klik hier! Of neem contact met ons op!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.