Verhelder Talent - Programma 'Ondernemen met Talent'

Verhelder Talent – Programma ‘Ondernemen met Talent’

Veronique Inspiratie, Ondernemen, Programma 1 Comment

In het Verhelder Talent – Programma ‘Ondernemen met Talent’ geven we je inzicht in je talenten en kennis, leren we je om dit om te zetten in een concreet concept én om dit concept te profileren op de markt. Dit alles om je te helpen om je onderneming (verder) vorm te geven, op te zetten of te laten groeien. Een van de manieren om in deze tijd te kunnen groeien is door samen te werken in netwerken. In een netwerk ken je elkaar goed en help je elkaar. Doormiddel van de structuur van dit programma en de organisatie in een groep ontwikkel je een netwerk met ondernemers die je echt kent en waar vanuit jullie elkaar verder kunnen helpen.

Inhoud van het programma

Het Verhelder Talent – Programma maakt gebruik van de Online Experience met inhoudelijke verdieping, uitdagingen én de mogelijkheid om met mede-deelnemers samen te werken. Onderdeel van de Online Experience is een uitgebreid talent-assessment waarmee je inzicht krijgt en in hun talenten, drijfveren, teamrollen en leerstijlen.

  • Fase 1: Helder Talent In deze fase wordt hetrapport van de talent-assessment persoonlijk besproken met een talentcoach. In de high-impact workshop ga je, samen met de andere deelnemers, aan de slag met de vertaalslag van talenten, kennis en ervaring naar een concreet concept.
  • Fase 2: Verhelder Verhaal In deze fase ga je aan de slag met de profilering van jezelf, jouw onderneming of product vanuit jouw talent. De Online Experience helpt je o.a. bij het opstellen van een duidelijk profiel van jezelf en in de high-impact workshop gaan we in op het uitdragen van je talent (story-telling, pitchen) en het profileren in de markt.
  • Fase 3: Helder Netwerk In deze fase ga je aan de slag met de mogelijke valkuilen van jouw talenten en jouw concept én het vinden van samenwerking met mensen die je daar in aanvullen. De Online Experience gaat in op de logische conclusies vanuit talent (kernkwadranten) en daagt je uit om in gesprek te gaan met potentiele klanten Tijdens de high-impact workshop gaan we aan de slag met het opstellen van concrete doelen.
  • Fase 4: Helder Plan In deze fase ga je aan de slag met ontwikkel-mogelijkheden en een richtinggevend plan. De Online Experience helpt met het verhelderen van ambities, groeipotentie en verdiepingskansen van jou en je onderneming. Daarnaast besteden we aandacht aan persoonlijk leiderschap, focus bepalen van je onderneming en deze vasthouden. De high-impact workshop is een “Keep-your-focus” bijeenkomst waarin je elkaar helpt om een concreet concept of product te bepalen en uit te werken.

Op dit moment zit ons programma vol! Wil jij als eerste in aanmerking komen voor een ticket dit najaar? Neem dan contact met ons op!

Comments 1

  1. Pingback: Ondernemen met passie. 3 tips - Verhelder Talent voor Ondernemers

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.