Samen Solliciteren -> dan kom je verder!

Joyce Nieuws, Solliciteren Leave a Comment

Afgelopen woensdagochtend hebben we de cursus Samen Solliciteren feestelijk afgesloten in Heerhugowaard.

We willen iedereen nogmaals van harte feliciteren, maar vooral ook bedanken voor de leuke weken die we samen met jullie gehad hebben. We zijn erg dankbaar dat we jullie mogen helpen in het sollicitatieproces!

In de afgelopen 10 weken hebben de deelnemers hard gewerkt aan alle vaardigheden die je nodig hebt tijdens het solliciteren. Maar ook spraken we over de Nederlandse arbeidsmarkt om de kennis hierover te vergroten en leerden we de rechten en plichten van werknemers.

In samenwerking met Stichting Lezen & Schrijven, Taalhuis Heerhugowaard en Bibliotheek Kennemerwaard organiseren wij de cursus Samen Solliciteren.

In de laatste les hebben we 2 gasten uitgenodigd waaronder Jimi Kooge van PDZ Uitzendbureau Heerhugowaard. Hij heeft een intakegesprek gevoerd met alle deelnemers om ze ook na deze laatste les verder te kunnen helpen naar een baan op de arbeidsmarkt.

Vraag je je af waar de rest van de groep is? Aan het werk ūüėČ Binnen de 10 weken hebben we 40% aan een baan geholpen en daar gaan we de komende weken nog een veel hoger percentage van maken. Dat weet ik zeker!


Volgende cursus Samen Solliciteren

Vind jij het moeilijk om te solliciteren of weet je niet zo goed waar je de juiste vacatures kan vinden? In oktober start er een nieuwe groep in de Bibliotheek Alkmaar Centrum op vrijdagochtend. Er zijn nog een aantal plekjes vrij. Dus als we jou hierbij kunnen helpen, of je kent iemand die we hiermee kunnen helpen? Schrijf je snel in via deze link naar de website van het Taalhuis: Inschrijven voor de volgende cursus Samen Solliciteren

Als we jouw aanmelding ontvangen, nemen we contact met je op en bekijken we of je aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.