Ontwikkeladvies weer beschikbaar per 1 december

Veronique Inspiratie Leave a Comment

Nog maar een paar weken geleden moesten we het teleurstellende nieuws verkondigen dat de subsidiepot van het ontwikkeladvies leeg was. Binnen een maand waren alle ruim 20.000 trajecten vergeven. We moesten dan ook verschillende mensen teleurstellen. Maar we hebben goed nieuws; vanaf december zijn de trajecten weer beschikbaar!

Tijdens het kamerdebat over de nieuwe steunmaatregelen is een motie ingediend om de ontwikkeladviezen die voor volgend jaar gepland stonden eerder beschikbaar te maken en het aantal te verhogen naar 50.000 trajecten. Deze motie is aangenomen en de minister heeft 1 december als datum gegeven.

Dit betekent dat jij je weer kunt aanmelden voor een ontwikkeladvies bij Verhelder Talent! Met dit traject krijg je hulp bij loopbaanvragen of sollicitatiehulp.

Wat zit er in het ontwikkeladvies?
  • Een test die jouw interesse- en competentieprofiel in kaart brengt;
  • Een arbeidsmarktscan die jouw kansen op de markt in kaart brengt;
  • 4 coachingsgesprekken
  • Een persoonlijk ontwikkelplan

Wij voegen daar nog aan toe:

  • Diverse (online) worskshops
  • Uitgebreide E-Learning in onze online toolkit

Hoe start ik met ontwikkeladvies?

Vanaf 1 december kunnen wij jouw traject registreren en dus je plekje veilig stellen. Om de registratie te kunnen doen hebben we wel wat gegevens van je nodig. Wij vragen je daarom om je nu al aan te melden en een afspraak te plannen. Dan kan jij in december of januari gaan starten!

Klaar voor? Meld je aan!

AANMELDEN

Of klik hier om je aan te melden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.