Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 20 t/m 25 maart 2023

VeroniqueInspiratie Leave a Comment

Tussen maandag 20 en zaterdag 25 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord weer massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Meld je aan, kom langs en leer de prachtige bedrijven uit onze regio kennen!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Aanmelden voor bezoekers

Ben jij altijd al benieuwd geweest wat dat bedrijf bij jou om de hoek precies doet? Of op zoek naar een leuke baan of toffe stageplaats? Meld je aan als bezoeker voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen en ga langs bij de prachtige en innovatieve bedrijven in onze regio.

Diverse bedrijven uit de regio

Er zijn verschillende bedrijven in de Kop van Noord-Holland die deelnemen aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Uiteraard veel technische bedrijven, maar ook maatschappelijke organisaties, dienstverleners en het onderwijs doet mee. Ben jij op zoek naar een nieuw carrièrepad? Of een nieuwe werkgever of sector? Dan is dit de kans om eens echt sfeer te proeven!

Volg je een traject bij Verhelder Talent en heb je wat hulp nodig bij de keuze of wat support om er op af te gaan? Laat het je coach weten! Wij gaan die week namelijk met een aantal deelnemers mee op pad, en kunnen je dus ter plekke helpen met het zetten van de juiste stap. Dat is nog eens coaching on the job ;-).

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw ervaring? Laat het ons weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.