Zomerprogramma Werkplezier

Veronique Evenement, Programma Leave a Comment

Start: 1 juli 2016

Looptijd: 12 weken

Locatie: Heel Nederland

Tijdsinvestering: gemiddeld 3 uur per week

 

De zomer komt er aan. Voor veel mensen en bedrijven een pauze in het jaar. Vacatures en andere beslissingen worden over de vakantie heen getild. Een goed moment om eens kritisch te kijken naar waar jij staat. Wil je weer plezier in je werk? Wil je meer regie en balans in je loopbaan? Wil je weten wat jouw talent is? Dan is het zomerprogramma werkplezier iets voor jou. Van juli t/m september word je actief gecoacht naar meer plezier en regie in je werk.

Wat je krijgt:

 • EEN BAAN DIE BIJ JE PAST
  Met behulp van intensieve coaching ga jij aan de slag met jezelf en de baan vinden of maken die bij je past!
 • ONLINE EXPERIENCE
  12 weken cursus online met theoretische achtergrond, inspirerende voorbeelden en verhalen en uitdagende opdrachten.
 • 3 INSPIRERENDE WORKSHOPS
  Samen met de deelnemers die je al kent uit de community ga je actief aan de slag!
 • COMMUNITY
  Toegang tot de besloten community waar je verhalen kan delen met mede-deelnemers, waar je tips kan uitwisselen en waar interessante vacatures gedeeld worden.
 • PERSOONLIJKE COACHING
  Wij begeleiden je gedurende het programma intensief. Zowel online als in een persoonlijk gesprek
 • CERTIFICAAT
  Na het volbrengen van het programma houd je er naast vrienden voor het leven ook een certificaat aan over. Op dit certificaat geven wij een referentie die je kan laten zien aan je toekomstige werkgever.
 • BONUS: TALENTASSESSMENT T.W.V. €200,-
  Wanneer je je inschrijft voor het zomerprogramma 2016 ontvang je het assessment t.w.v. €200,- er gratis bij! Je krijgt een uitgebreide test naar je talenten en drijfveren. Deze test doe je online wanneer het jou uitkomt. Na de test ontvang je een uitgebreid rapport en bespreken we de uitslagen persoonlijk met je.
 • BONUS: ONLINE CURSUS LINKEDIN T.W.V. €150,-
  Wanneer je inschrijft voor het programma vanaf juni ontvang je het assessment twv €200,- er gratis bij! Je krijgt een uitgebreide test naar je talenten en drijfveren. Deze test doe je online wanneer het jou uitkomt. Na de test ontvang je een uitgebreid rapport en bespreken we de uitslagen persoonlijk met je.

Je krijgt dit alles wanneer je je inschrijft voor het zomerprogramma dat start in juni 2016. Wees er snel bij want VOL=VOL! Alleen bij het zomerprogramma krijg je GRATIS het talent assessment t.w.v. €200,- en de online cursus LinkedIn t.w.v. €150,- . Schrijf je dus nu in om alle bonussen mee te pakken.

Heb je interesse in het zomerprogramma Werkplezier? Kijk dan hier voor meer informatie of schrijf je in!

 

Inschrijven

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.