Start januari 2017: Ondernemen met talent!

Veronique E-learning, Evenement, Nieuws, Ondernemen, Workshop Leave a Comment

Afgelopen september zijn we, zoals sommigen van jullie weten, gestart met de pilot “Ondernemen met Talent”. Ondertussen kunnen we wel zeggen dat de pilot een succes is! We hebben dan ook besloten om half januari 2017 te starten met een nieuwe groep!

Deelnemers aan het programma zijn tot nieuwe inzichten gekomen en hebben scherper dan ooit waar hun passie en talent ligt. Met als gevolg; een helder verhaal, een goed netwerk en een concept om naar uit te kijken. Super leuk! Speciaal voor deze groep komt er een vervolg op het programma, maar daarover later meer…

Misschien speel je met de gedachte om voor jezelf te beginnen, maar weet je niet in wat. Of misschien ben je al begonnen, maar lukt het maar niet om het succesvol in de markt te zetten. Het Verhelder Talent – Programma “Ondernemen met Talent” helpt je om jouw talenten, passie en expertise te ontdekken. Helpt je om vanuit die talenten, passie en expertise een onderscheidend concept neer te zetten met een ijzersterk verhaal. Aan het einde van de rit ben jij klaar voor de start met een sales- en marketing plan dat bij je past.Doe je mee?

Schrijf je voor 1 december in en ontvang 100 euro korting op je inschrijfgeld! Daarnaast ontvang je nog eens 10% extra korting op iedere ondernemer die je aanbrengt. Let op; VOL = VOL !

 

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.