ladies night alkmaar Verhelder Talent

1400 vrouwen in een bioscoop

VeroniqueEvenement, Nieuws Leave a Comment

Woensdag avond waren wij één van de standhouders tijdens de lady’s Only night in VUE Alkmaar. De film “Bridget Jones Baby” draaide in maar liefst 7 zalen, 1400 kaartjes zijn er verkocht. Wat was het een leuke avond! We zagen veel mooie zwangere buiken, er werd veel gelachen, veel familie en vriendinnen die samen een avondje uit waren, lekker glaasje champagne. Echt een avondje relaxen.

Over de film kunnen we niks vertellen. De 7 zalen begonnen allemaal achter elkaar en daardoor liepen de pauzes ook allemaal achter elkaar aan. Daardoor zat een filmpje kijken tussendoor er voor ons niet in. Wel was er een constante stroom van dames waar wij enorm leuke gesprekken mee hadden.  De reacties op de film waren erg positief (dus die gaan we zeker nog kijken..), en de dames waren óók enthousiast over onze diensten. Wanneer je in zo’n korte tijd met zoveel dames spreekt, merk je hóeveel vrouwen niet helemaal lekker op hun plek zitten als het om werk gaat. Een veel gehoord probleem: “ik haal niet alles uit mezelf” of “het lukt me niet om anderen te laten zien wat ik allemaal in mijn mars heb”. Precies waar Verhelder Talent zich iedere dag hard voor maakt.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we fotograaf Lucienne van der Stouwe gevraagd om van de dames een nieuwe profielfoto te maken. Maar een knettergekke foto met vriendinnen kon natuurlijk ook! Binnenkort ontvangen alle dames de foto’s via onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw ervaring? Laat het ons weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.