Try out: Vind jouw ideale baan met LEGO®

Add Calendar

Datum en tijd:

8 september 2023 10:00 - 12:00

Locatie evenement:

Verhelder Talent, Edisonweg 10, Alkmaar, 1821 BN

Share This Events:

Beschrijving

Let op! Aanmelden onderaan deze pagina!

We voegen een nieuwe tool toe aan de toolkit van Verhelder Talent! Veronique is namelijk bezig met het behalen van haar officiële LEGO® SERIOUS PLAY® Facilitator certificering. Om deze certificering af te ronden en om te testen of deze tool daadwerkelijk zo goed werkt als dat wij denken 😉 organiseren we een Try Out sessie.

Wat is LEGO® SERIOUS PLAY® ?

LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) omvat een aanpak waarbij deelnemers ondersteund worden in een proces van creatief denken en probleem oplossen. Gedurende een workshop wordt iedere deelnemer uitgenodigd een antwoord / oplossing op een vraag te bouwen met LEGO®-stenen. Zo’n workshop wordt begeleid door een gecertificeerd facilitator die op unieke wijze een gestructureerde aanpak combineert met spel en storytelling.

Wat kan LEGO® SERIOUS PLAY® betekenen voor loopbaanvraagstukken?

Carriere maken is keuzes maken, maar het nemen van beslissingen over jouw eigen loopbaan is nog niet zo eenvoudig. Wij merken dat in onze gesprekken het soms best lastig is om simpelweg antwoord te geven op vragen als “Wat vind jij belangrijk in een baan” of “Waar ben je goed in”. De LEGO® SERIOUS PLAY® methode geeft ons een fysieke en creatieve tool om antwoorden te vinden op deze vragen. Zeg het niet meteen met je mond, maar eerst met je handen!

Wat gaan we tijdens de Try Out doen?

Tijdens deze pilot workshop gaan we aan de slag met de vraag: “Hoe ziet mijn ideale baan er uit?”. Het doel is om beter onder woorden te kunnen brengen hoe de volgende stap in jouw carriere er uit zou moeten zien. Ideaal als je op zoek bent naar een andere baan, bezig bent met solliciteren of niet goed weet welke richting je op wil. Zie het als een moment om even out of the box te denken en te kunnen brainstormen over wat jij echt belangrijk vindt.

Hoe kan ik meedoen?

Omdat het een Try Out is bieden we 5 plekken gratis aan. Je krijgt daarvoor de training inclusief koffie, thee en versnaperingen. Ook mag je jouw bouwsel van LEGO® mee naar huis nemen! Bij meer dan 5 geïnteresseerden gaan we loten. Je krijgt uiterlijk 25 augustus te horen of je mag deelnemen.

Let op: Tijdens de sessie zal er een filmopname gemaakt worden ten behoeve van de certificering van Veronique. Deze opname zal niet anders gebruikt worden dan ter ondersteuning van haar eindopdracht. Je kunt indien gewenst aangeven dat je alleen onherkenbaar in beeld wil worden gebracht.

Aanmelden

Meld je hieronder aan:

/* ]]> */