Image
Nog #0 gratis plekken

Want het jaar is nog niet voorbij!

Image
Nog #0 gratis plekken

Want het jaar is nog niet voorbij!

Je ziet de verschillende berichten op Facebook en LinkedIn alweer voorbij komen: ga 2019 goed van start! Maak van 2019 jouw jaar!

Maar.... het jaar is toch nog niet voorbij? Hoezo kan 2018 niet meer jouw jaar worden? 

En waarom zou je wachten tot een nieuw jaar om er wat van te maken?

Wil jij dat er iets gaat veranderen?

Dan moet je niet wachten tot het nieuwe jaar, maar de koe bij de horens vatten en aan de slag! Bij Verhelder Talent houden we ook niet van lange trajecten. Snel concreet resultaat, dat is waar we voor gaan. En jij hebt nu de kans om daar ook mee aan de slag te gaan!

Voordelen van de talent sprint
  • Je gaat aan de slag met werkplezier / loopbaan en solliciteren
  • Je krijgt toegang tot de online toolkit (E-Learning) met leuke opdrachten en filmpjes
  • Je mag naar ons spreekuur komen
  • We organiseren twee workshops voor je
  • We organiseren een kerstborrel!
Wat is de talent sprint?

Nog even de laatste weken voor de feestdagen aan de bak met korte effectieve  opdrachten en twee leuke bijeenkomsten. Waarvan 1 dit jaar en 1 volgend jaar om goed van start te gaan! De interactieve E-Learning helpt je om verder te komen op een leuke manier! Wij hebben onze agenda tot het einde van het jaar vrij gemaakt om al jouw vragen te beantwoorden! 

Voor wie is de talent sprint?

Voor iedereen die vast loopt in zijn of haar loopbaan. Bijvoorbeeld omdat je geen plezier meer hebt in je werk, of omdat je al een tijdje het gevoel hebt dat je iets anders wil. Maar wat dan? Wat wordt de volgende stap? Daar ga je de komende weken mee aan de slag!

START 1 december 2018

We starten op 1 december 2018! Je kunt meedoen in jouw eigen tempo en de E-Learning doorlopen. Iedere maandag is er een spreekuur waar je gebruik van kunt maken en op dinsdag een telefonisch belmoment (dan weet je zeker dat wij niet in gesprek zijn 😉 ).  Op 13 december hebben we vanaf 16.00 uur een workshop en kerstborrel!


Meld je aan!