Spring Challenge

Het zijn rare tijden. Tot een aantal weken geleden keken we met z’n allen uit naar de lente. Dat grijze weer waren we eigenlijk wel zat. En bij Verhelder Talent merken we dat met de komst van het eerste voorjaarszonnetje, vaak ook de werkkriebels weer opkomen. We hebben iets meer energie, maar voelen ook de behoefte om te groeien.

Maar daar zit je dan; thuis.

Met of zonder verschijnselen.

Met of zonder kinderen en partner.

Met of zonder werk.

Een ding is duidelijk; ons leven vandaag is niet wat we er een aantal weken geleden van hadden verwacht. Door alle maatregelen staat veel van wat wij ‘normaal’ vinden even stil. En wat wij normaal vonden, is vandaag helemaal niet meer zo normaal.

Wij zouden Verhelder Talent niet zijn als we niet proberen iets positiefs uit deze situatie te halen. En daarom hebben wij het volgende bedacht:

Spring Challenge

Weet je wat het voordeel is van deze totaal nieuwe wereld? Het creëert chaos, onduidelijkheid, onwetendheid en dat zorgt voor creativiteit, durf om iets nieuws te proberen en ruimte om het mogelijke als mogelijk te gaan zien. Als niets meer zeker is, is dus alles nog mogelijk!

Misschien heb je tot nu toe jezelf door een baan heen geworsteld die jou helemaal niet past. Of merk je nu hoe erg je het gezinsleven eigenlijk hebt gemist door je drukke baan. Of merk je dat je blij bent even bij je collega’s weg te zijn. Of juist niet…

Wat het ook is ; juist nu is het tijd voor reflectie.

En daar helpen wij graag bij! Vanaf nu kun jij je GRATIS aanmelden voor de Spring Challenge. In 4 weken tijd gaan we middels kleine opdrachtjes, inspiratie en filmpjes reflecteren op waar we nu staan en waar we naar toe willen.

  • Wat vinden we nu eigenlijk echt belangrijk?
  • Hoe staat het met mijn werk / privé balans?
  • Doe ik wat ik wil en kan?
  • Wat zijn mijn talenten en geef ik daar nu ruimte aan?
  • Hoe ga ik daar in de toekomst meer ruimte aan geven?
  • Wat motiveert mij, en hoe heb ik daar grip op?

En nog veel meer vragen gaan we beantwoorden. Bijkomend voordeel; je krijgt toegang tot alle webinars die we de komende tijd gaan geven voor de deelnemers van Verhelder Talent en we organiseren regelmatig een online Q&A meeting om te kunnen sparren met ons en met andere deelnemers van de challenge.

Nogmaals; dit is ons cadeau aan jou deze lente. Het is gratis. Het enige dat wij er voor terug willen is jouw inzet, motivatie en positiviteit. En denk aan ons als je een loopbaanadviseur, re-integratiecoach of outplacementbureau nodig hebt.

Aanmelden Spring Challenge

Laat hier je gegevens achter en je doet de komende 4 weken mee met de Spring Challenge!