magbo system

Sollicitatieboost

Op zoek naar een nieuwe baan, maar lijkt het alsof je CV, motivatiebrief of LinkedIn-profiel niet de gewenste resultaten oplevert? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: De Sollicitatieboost!

Bij de Sollicitatieboost draait alles om jou en je unieke talenten! Tijdens een intensief dagdeel gaan we samen aan de slag om jouw CV, motivatiebrief en LinkedIn-profiel te optimaliseren. We leggen hierbij de nadruk op je specifieke vaardigheden, ervaringen en ambities, waardoor je opvalt tussen de vele andere sollicitanten. We zorgen ervoor dat jouw profiel eruit springt en dat je de gewenste resultaten behaalt. Het is tijd om op te vallen en de juiste aandacht te krijgen die je verdient. Samen gaan we voor succes!

Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk. We nemen de tijd om jou en je carrièredoelen te begrijpen, zodat we je kunnen helpen de beste versie van je professionele zelf naar voren te brengen. Het maakt niet uit of je momenteel werkzaam bent of een WW-uitkering ontvangt. Ons doel is hetzelfde: jou helpen bij het vergroten van je kansen op het vinden van de ideale baan.

Hoe gaat het in zijn werk

Stap 1: Reserveer een tijdslot

Je plant eerst een tijdslot via onze online agenda. Tijdens dit tijdslot gaan we samen aan de slag. Je reserveert 3 uur in onze agenda.

Stap 2: Stuur jouw gegevens in

Je ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail. In deze bevestiging vragen we je om jouw cv, motivatiebrief en link naar het LinkedIn profiel te sturen. Heb je een of meerdere van deze ingrediënten niet? Geen probleem! Laat het ons even per mail weten, dan houden we daar rekening mee.

Stap 3: Telefonisch consult

Voorafgaand aan onze afspraak bellen we je op om het voor te bespreken. We zijn dan vooral benieuwd naar jouw doelen, waar je tegenaan loopt en ook op welke manier je op dit moment op zoek bent naar een baan. Mag iedereen weten dat je zoekt? Of wil je wat meer “onder de radar” zoeken? Geen probleem! Ook zaken als kleur, stijl en jouw talenten bespreken we om zo meer persoonlijkheid toe te kunnen voegen aan jouw sollicitatieactiviteiten.

Stap 4: Aan de slag!

Tijdens de werksessie gaan we aan de slag. We hebben als doel om aan het einde van de sessie het cv, de sollicitatiebrief en het LinkedIn profiel geoptimaliseerd te hebben! De werksessie is bij ons op kantoor in Alkmaar. Wij zorgen voor koffie, thee en versnaperingen.

Stap 5: Nazorg

Tijdens de werksessie geven we je diverse tips en halen we verschillende informatiebronnen aan. Na deze sessie ontvang je per mail alles wat we besproken hebben, checklists en links om je te helpen bij verdere stappen en natuurlijk het nieuwe cv, de motivatiebrief en eventuele visuals (zoals de achtergrondafbeelding van LinkedIn). Ook ontvang je dan onze factuur. Heb je na onze werksessie nog vervolgvragen? Loop je ergens tegenaan? Geen probleem! We zijn telefonisch en per mail en app bereikbaar voor jouw vragen!

Investering

Investeer in je toekomstige carrière voor slechts 495 euro inclusief BTW. Maar het stopt niet bij de sessie zelf. Bij Verhelder Talent geloven we in langdurige ondersteuning. Daarom omvat deze prijs ook onze nazorgdiensten. Heb je na de sessie nog vragen? We staan voor je klaar!

Neem vandaag nog de stap en geef je carrière een boost met de Sollicitatieboost van Verhelder Talent. Zet jezelf op de kaart op de arbeidsmarkt en maak je klaar om de baan te veroveren waarvan je altijd al gedroomd hebt!