Verhelder Talent - Membership

Image
Want samen is veel leuker!

Eerlijk is eerlijk. Het is niet helemaal ons eigen idee. Klanten hebben ons dit idee aangebracht en we zijn daar mee aan de slag gegaan, want hiermee kunnen we net die stap extra zetten voor jou. De naam geeft je misschien al een idee. Het membership is een lidmaatschap bij Verhelder Talent. Voor een klein bedrag per maand krijg jij heel veel terug! 

Waarom?

Omdat wij weten dat onze trajecten je een goede basis geven om na te denken over je carrière en om de eerste stappen te zetten naar een volgende stap. Maar daar houdt het voor jou niet op. We willen je ook na onze workshops, boosts en gesprekken blijven ondersteunen en inspireren. Of misschien wil jij eerst eens aftasten of wij wel bij jou passen, zonder meteen een heel traject in te gaan.

Door lid te worden mag je daarom gebruik (blijven) maken van onze workshops en bijeenkomsten, krijg je inhoudelijke kennis en informatie met bijbehorende opdrachten en werkbladen om de opgedane kennis ook toe te kunnen passen op jouw eigen situatie en je word uitgenodigd voor onze besloten LinkedIn-groep.

Door samen, online en tijdens bijeenkomsten, te blijven werken aan meer werkgeluk, bereiken we meer en zorgen we er samen voor dat het niet blijft bij de eerste stap die we samen hebben gezet. 

Als member krijg jij...

De administratie

 Je kan al vanaf €12,50 per maand lid worden. Hiervoor krijg je alles wat we eerder hebben benoemd:

  • Gratis extra content op het gebied van werk, carrière, solliciteren en persoonlijke ontwikkeling;
  • Meerdere gratis workshops per maand;
  • VIP-treatment: Er is altijd plek voor je en je krijgt gratis koffie, thee en versnaperingen;
  • Gratis spreekuren;
  • Korting op overige dienstverlening!

Je kunt kiezen uit een abonnement voor 6 of 12 maanden. Het totaalbedrag betaal je in één keer. Dus kies je voor 6 maanden? Dan betaal je het bedrag van 6x12,50 in één keer.

Doe je mee aan een Online Loopbaanprogramma, Boost of heb je een strippenkaart? Dan ben je automatisch member voor 12 maanden. 

Image

Vragen die jij zou kunnen hebben

Doe je mee?

Schrijf je in!