Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Helder Verhaal

4 december //10:00 - 12:00

€15

Schep je op als je vertelt waar je goed in bent? Nee, natuurlijk niet. Als het jouw talenten zijn waar je iets over vertelt, dan schep je niet op, dan vertel je een goed verhaal!

Goed verhaal, maar hoe dan?

Een goed verhaal vertellen lijkt misschien eenvoudig, maar blijkt in de praktijk wel eens lastig. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een goed verhaal. We helpen je om je talenten te vertalen naar voorbeelden uit de praktijk en we coachen je op positief taalgebruik. Aan het einde van deze workshop heb je een aantal concrete voorbeelden die je kan gebruiken in een gesprek of brief om te vertellen wat jouw talenten zijn, voorbeelden van je verbeterpunten op een positieve manier geformuleerd én een korte persoonlijke pitch die je uit je mouw kan schudden tijdens een verjaardag.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen is deze workshop te volgen en nuttig. De workshop is onderdeel van de Sollicitatie Boost of Carriere Boost. Ben je member bij Verhelder Talent dan mag je gratis deelnemen aan deze workshop. Ben je geen deelnemer of member vragen we een investering van €15,-

Gegevens

Datum:
4 december
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Het Zakenstation
Stationsplein 99
Heerhugowaard, Noord-Holland 1703WE Nederland
Website:
hetzakenstation.nl

Organisator

Verhelder Talent
Telefoon:
06-21980720
Website:
www.verheldertalent.nl
WhatsApp WhatsApp ons!