Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Webinar Op & Top LinkedIn

26 maart //14:00 - 15:30

Gratis

Wist je dat 96% van de Nederlandse beroepsbevolking op LinkedIn te vinden is? Dus ook jouw toekomstige baas! Het betekent waarschijnlijk ook dat jij LinkedIn hebt. Maar doe je er ook iets mee? De mogelijkheden met LinkedIn zijn eindeloos. Maar het begint allemaal met een goed vindbaar profiel. Of je nu op zoek bent naar een baan of open staat voor een andere uitdaging; LinkedIn is onmisbaar.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze webinar leren we je alle ins en outs van LinkedIn en hoe je jouw profiel het beste daarop kan aanpassen. Stap voor stap lopen we door het profiel en maken we, waar mogelijk, direct aanpassingen. Ondertussen geven we jou alle tips die je nodig hebt. Aan het einde van de webinar ontvang je een handige checklist waarmee je zelf na afloop verder kunt.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live-presentatie via het internet. Hier kan je je via onderstaande link op inschrijven, dan ontvang je van ons een link waarmee je in kan loggen op het moment dat het webinar begint. Je kan het webinar volgen op een computer of laptop, maar ook via een tablet of telefoon.

Wanneer is deze webinar voor mij geschikt? 

Als je een profiel hebt, maar er nog niet zo veel mee doet óf je niet goed weet of je het juiste doet. Je kunt deze webinar gebruiken als je werk zoekt, maar ook om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Want straks werk vinden begint nu!

Wat kost het?

Het webinar is gratis.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!


Op vrijdag 3 april hebben we het vervolg op deze webinar gepland; Profileren op LinkedIn.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Evenement Tags:

Locatie

Online training
Telefoon:
072 - 743 97 23
Website:
www.verheldertalent.nl

Organisator

Verhelder Talent
Telefoon:
06-21980720
Website:
www.verheldertalent.nl
WhatsApp WhatsApp ons!