Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Op & Top LinkedIn

25 juni 2020 //10:00 - 11:00

Wist je dat 96% van de Nederlandse beroepsbevolking op LinkedIn te vinden is? Dus ook jouw toekomstige baas! Het betekent waarschijnlijk ook dat jij LinkedIn hebt. Maar doe je er ook iets mee? De mogelijkheden met LinkedIn zijn eindeloos. Maar het begint allemaal met een goed vindbaar profiel. Of je nu op zoek bent naar een baan of open staat voor een andere uitdaging; LinkedIn is onmisbaar.

Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar leren we je alle ins en outs van LinkedIn en hoe je jouw profiel het beste daarop kan aanpassen. Stap voor stap lopen we door het profiel en maken we, waar mogelijk, direct aanpassingen. Ondertussen geven we jou alle tips die je nodig hebt. Aan het einde van het webinar ontvang je een handige checklist waarmee je zelf na afloop verder kunt.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live-presentatie via het internet. Hier kan je je via onderstaande link op inschrijven, dan ontvang je van ons een link waarmee je in kan loggen op het moment dat het webinar begint. Je kan het webinar volgen op een computer of laptop, maar ook via een tablet of telefoon. Komt het tijdstip je niet goed uit? Geen probleem! We sturen na afloop van het webinar naar iedereen die zich aangemeld heeft een link naar het webinar zodat je het terug kan kijken.

Wanneer is deze webinar voor mij geschikt? 

Als je een profiel hebt, maar er nog niet zo veel mee doet óf je niet goed weet of je het juiste doet. Je kunt deze webinar gebruiken als je werk zoekt, maar ook om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Want straks werk vinden begint nu!

Wat kost het?

Het webinar is gratis.

Meld je hier aan!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Gegevens

Datum:
25 juni 2020
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Site:
https://verhelder-talent.webinargeek.com/op-top-linkedin-1

Locatie

Online
Je ontvangt een link!

Organisator

Verhelder Talent
Telefoon:
06-21980720
Site:
www.verheldertalent.nl