Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Helder Verhaal

24 juli 2020 //10:00 - 11:00

Gratis

Schep je op als je vertelt waar je goed in bent? Nee, natuurlijk niet. Als het jouw talenten zijn waar je iets over vertelt, dan schep je niet op, dan vertel je een goed verhaal!

Goed verhaal, maar hoe dan?

Een goed verhaal vertellen lijkt misschien eenvoudig, maar blijkt in de praktijk wel eens lastig. Tijdens deze webinar gaan we aan de slag met een goed verhaal. We helpen je om je talenten te vertalen naar voorbeelden uit de praktijk en we coachen je op positief taalgebruik. Aan het einde van deze webinar heb je een aantal concrete voorbeelden die je kan gebruiken in een gesprek of brief om te vertellen wat jouw talenten zijn, voorbeelden van je verbeterpunten op een positieve manier geformuleerd én een korte persoonlijke pitch die je uit je mouw kan schudden tijdens een verjaardag.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen is deze webinar te volgen en nuttig. De webinar is onderdeel van de Sollicitatie Boost of Carriere Boost.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live-presentatie via het internet. Hier kan je je via onderstaande link op inschrijven, dan ontvang je van ons een link waarmee je in kan loggen op het moment dat het webinar begint. Je kan het webinar volgen op een computer of laptop, maar ook via een tablet of telefoon.

Aanmelden? Klik hier!

Gegevens

Datum:
24 juli 2020
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Online training
Telefoon:
072 - 743 97 23
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Verhelder Talent
Telefoon:
06-21980720
E-mail:
info@verheldertalent.nl
Bekijk de site van Organisator