Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Training; Opvallend goed CV

5 oktober 2020 //12:00 - 13:15

Wanneer je gaat solliciteren is het CV de eerste indruk die je achterlaat bij de ander. En een eerste indruk maak je maar één keer. Er hangt nog steeds veel van dat CV af, want de selecteur neemt op basis van dat CV de beslissing je wel of niet door te laten gaan naar de volgende ronde in het sollicitatieproces. Maar wat zet je nu wel en juist niet in jouw CV? Wat is een goede opmaak voor het CV? En hoe kan je opvallen tussen al die andere sollicitanten?

Tijdens deze online training krijg je alle antwoorden en nog veel meer tips over de inhoud van een goed CV. Dus heb jij het voornemen om na deze vervelende corona-crisis een nieuwe baan te vinden? Schrijf je dan in!

Wat is een online training?

Een online training, soms ook wel webinar genoemd, is een presentatie via het internet. Wanneer je je via onderstaande link inschrijft, dan ontvang voorafgaand aan de training een link waarmee je in kan loggen. Je kan de online training volgen op een computer of laptop, maar ook via een tablet of telefoon. Komt het tijdstip je niet goed uit? Geen probleem! We sturen na afloop van de training een link naar iedereen die zich aangemeld heeft, zodat je het terug kan kijken op een moment dat het je schikt.

Wanneer is deze training voor mij geschikt? 

Als je binnenkort van plan bent om te solliciteren is het waardevol om mee te doen aan deze training. Maar ook als je eens wilt weten hoe recruiters kijken naar CV’s en carrièrekeuzes of als je goed voorbereid wil zijn op de toekomst. Want straks werk vinden begint nu!

Wat kost het?

De online training is gratis. Na afloop van de training ontvang je een CV checklist zodat je het nog allemaal rustig door kan werken. Het kost je dus enkel tijd 😉

Komt het tijdstip je niet goed uit? Geen probleem! Na afloop ontvang je van ons een link waarmee je de training online kan terugkijken wanneer je wil. Je kan je dus gewoon aanmelden, dan weten we dat je interesse hebt en mailen we je.

Klik hier om je aan te melden!

Gegevens

Datum:
5 oktober 2020
Tijd:
12:00 - 13:15
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Online
Je ontvangt een link!

Organisator

Verhelder Talent
Telefoon:
06-21980720
E-mail:
info@verheldertalent.nl
Bekijk de site van Organisator