Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Op & Top LinkedIn

19 juni //16:00 - 18:00

Wist je dat 96% van de Nederlandse beroepsbevolking op LinkedIn te vinden is? Dus ook jouw toekomstige baas! Het betekent waarschijnlijk ook dat jij LinkedIn hebt. Maar doe je er ook iets mee? De mogelijkheden met LinkedIn zijn eindeloos. Maar het begint allemaal met een goed vindbaar profiel. Of je nu op zoek bent naar een baan of open staat voor een andere uitdaging; LinkedIn is onmisbaar.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaan we actief aan de slag. Dus neem je laptop en inloggegevens voor LinkedIn mee, we gaan aan het werk! Stap voor stap lopen we door het profiel en maken we direct aanpassingen. Ondertussen geven we jou alle tips die je nodig hebt. Aan het einde van de workshop ontvang je een handige checklist waarmee je zelf thuis verder kunt.

Waar gaan we dit doen?

In ons gezellige kantoor in Heerhugowaard! Wij zijn gevestigd in het Zakenstation in Heerhugowaard. Dit is vlak naast het treinstation, bushalte en een (gratis) parkeerplaats.

Wanneer is deze workshop voor mij geschikt? 

Als je een profiel hebt, maar er nog niet zo veel mee doet óf je niet goed weet of je het juiste doet. Je kunt deze workshop gebruiken als je werk zoekt, maar ook om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Want straks werk vinden begint nu!

Wat kost het?

Voor Verhelder Talent deelnemers is deze workshop gratis. Ben je nog geen deelnemer? Dan mag je meedoen voor €15,- inclusief drankjes en wat lekkers.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
16:00 - 18:00
WhatsApp WhatsApp ons!