Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online training; Geheimen van een Recruiter

7 juli //10:00 - 11:30

Ben jij van plan om binnenkort te gaan solliciteren? Tijdens de gratis online training “Geheimen van een recruiter” leren wij je hoe een recruiter werkt en denkt. Wij zorgen ervoor dat jij de recruiter snapt en dus die baan pakt! 

Voor wie al even bezig is met solliciteren zal het bekend zijn; het is ronduit waardeloos om afwijzing na afwijzing te moeten krijgen zonder dat je weet waar het nou precies aan ligt. Joyce van der Poel en Veronique Wanst van Verhelder Talent weten één ding wel zeker: veruit de meeste werkzoekenden kennen de andere kant van de tafel onvoldoende. En dat is onhandig, want het is de ontvangende partij (recruiter of werkgever) die de beslissing neemt of je wel of niet wordt uitgenodigd. Is er dan helemaal niets meer wat je kan doen om invloed uit te oefenen op die beslissing? Ja, zeker wel!

Door onze ervaring in de arbeidsbemiddeling kennen we de andere kant van de tafel als geen ander. We weten hoe een recruiter denkt en werkt én we weten wat werkgevers zoeken. Tijdens deze online training delen we die geheimen met je.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze online training krijgt antwoorden op vragen als:

  • Hoe selecteert een recruiter?
  • Moet ik nou wel of niet bellen?
  • Wat moet ik mijn CV zetten (en wat niet)?
  • Wat is screenings-software en hoe ga ik daar mee om?
  • Wat moet ik geloven van de functie-eisen in de vacature?
  • En nog veel meer!

Wat is een online training?

Een online training, soms ook wel webinar genoemd, is een presentatie via het internet. Wanneer je je via onderstaande link inschrijft, dan ontvang voorafgaand aan de training een link waarmee je in kan loggen. Je kan de online training volgen op een computer of laptop, maar ook via een tablet of telefoon. Komt het tijdstip je niet goed uit? Geen probleem! We sturen na afloop van de training een link naar iedereen die zich aangemeld heeft, zodat je het terug kan kijken op een moment dat het je schikt.

Wanneer is deze training voor mij geschikt? 

Als je binnenkort van plan bent om te solliciteren is het waardevol om mee te doen aan deze training. Maar ook als je eens wilt weten hoe recruiters kijken naar CV’s en carrièrekeuzes of als je goed voorbereid wil zijn op de toekomst. Want straks werk vinden begint nu!

Wat kost het?

De online training is gratis.

Meld je hier gratis aan!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Online
Je ontvangt een link!

Organisator

Verhelder Talent
Telefoon:
06-21980720
Website:
www.verheldertalent.nl