Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Video-Intervisie; Impact van corona op de werkvloer

28 mei 2020 //10:00 - 11:30

Gratis

Straks mogen we weer opstarten en vormgeven aan het ‘nieuwe-normaal’. Wanneer en hoe precies, dat weten we niet. Maar we willen daarbij wel aandacht vragen voor de impact van de afgelopen periode op de werknemer.

Waarom? Omdat we voorzien dat er organisaties zullen zijn die aan de slag gaan met de processen en capaciteit, maar minder oog hebben voor de mens en de impact van corona op de duurzame inzetbaarheid. Dit baart ons zorgen en daarom hebben we daar een artikel over geschreven.

Aanvullend aan dit artikel willen we je uitnodigen voor een video-intervisie met HR-collega’s uit de regio. Daarin kunnen we de onderwerpen bespreken, aanpakken delen en wellicht zorgen bespreken waar we dan naar kunnen kijken.

Intervisie is voor loopbaanadviseurs bekend, maar misschien nog niet voor alle HR-adviseurs. De gedeelde informatie is bedoeld ter inspiratie. Eventuele zorgen of casuïstiek in de intervisie zullen niet gedeeld worden, en in het geval van personen anoniem besproken. Het is echt bedoeld om in deze uitzonderlijke situatie te kunnen sparren met vakgenoten over de aanpak en best practices te delen met elkaar.

 

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je van ons een link naar de online meetingroom. Maximaal 12 mensen kunnen deelnemen. Joyce en Veronique zijn aanwezig voor de begeleiding van de sessie en het beantwoorden van vragen. Je hebt een computer met internet en een webcam nodig (de meeste laptops hebben dit standaard).

Voor wie is het?

Voor alle HR-professionals die graag willen sparren over de juiste aanpak. Je hoeft dus geen klant van Verhelder Talent te zijn om aan te mogen sluiten.

Aanmelden

Stuur een mail naar info@verheldertalent.nl en geef aan dat je graag uitgenodigd wil worden voor de video-intervisie.

Gegevens

Datum:
28 mei 2020
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Online
Je ontvangt een link!

Organisator

Verhelder Talent
Telefoon:
06-21980720
Site:
www.verheldertalent.nl